Tag Archives: αντιμικροβιακές ιδιότητες

Μέλι Κουμαριάς: Ιδιότητες και Οφέλη για την Υγεία

Μέλι Κουμαριάς: Ιδιότητες και Οφέλη για την Υγεία

Το μέλι κουμαριάς είναι ένα ιδιαίτερο είδος μελιού, γνωστό για την έντονη, πικρή του γεύση και την υψηλή θρεπτική του αξία. Παράγεται από το νέκταρ του θάμνου κουμαριά (Arbutus unedo), που ευδοκιμεί σε μεσογειακές περιοχές και χαρακτηρίζεται από την πλούσια περιεκτικότητά του σε αντιοξειδωτικά και άλλα ευεργετικά συστατικά. Ας δούμε τις βασικές ιδιότητές του και …